kraken

Alla inlägg under oktober 2012

Av kraken - 7 oktober 2012 13:18

Har haft en riktigt bra helg, och en skön vecka (Ja sen i onsdags i alla fall). Ni vet en den där sköna söndagskänslan man kan ha att, sova länge, ta det lugnt och må bra känslan. Så har jag känt det lite hela veckan, jag har gått runt och myst och bara mått bra. Även om jag haft fullt upp nästan hela tiden har jag inte känt mig stressad eller upplevt det som jobbigt. Sådant är härligt!


Gårdagen var lite av undantaget dock, det var ungdomsfestival i torghuset här i Smålandsstenar och vårt tonår skulle vara där och sälja korv, det var hektiskt vill jag lova! 1000 ungar och föräldrar som sprang runt som galningar på de olika aktiviteterna och någon gång mitt emellan allt tryckte i sig en korv eller två haha. Var lite jobbigt, men mest av allt roligt, hemskt roligt faktiskt. Kvällen spenderades i Gnosjö med mitt hjärta. Väldans mysigt faktiskt. 


Nu i dag har jag varit på gudstjänst och ska om några timmar ner till kyrkan igen och har först övningen med vårt lovsångs-team som jag och en tjej som heter Jenny håller på att starta. Ska bli spännande att se vilka och hur många som kommer =)




Av kraken - 4 oktober 2012 16:29

Mer pyssel i dag :)
Har gjort "hörn monster" att sätta i boken som bokmärke. Lätt och roligt att göra :)

Av kraken - 3 oktober 2012 22:53

I dag har jag jobbat heeela dagen, typ 10 timmar. 3 av dessa timmar gick åt till att skrivs adresser, stoppa i lappar och klistra på frimärken på ungefär 150 st brev, som ska ut till scouterna. Kul- NOT! Fast man ska väll inte alltid ha roligt när man jobbar!


Nu i kväll efter jag kommit hem efter min låånga arbetsdag så fick jag pysselkli i fingrarna. Så jag har sytt, en stor (rätt ful uggla) och en liten (helt ok uggla), med ris i, så de går att värma i mocron och ha som handvärmare. Plus att jag lagt upp 2 par byxor! Känner mig sjukt duktig :)


Här är ugglorna

Av kraken - 2 oktober 2012 15:50

Fy är så himla trött och seg. Har varit iväg och tränat vattengymnastik och lagat middag och nu ligger jag mer eller mindre utslagen i soffan. Har inte haft möjlighet att ha ledig helg nu i september. Så är ledig söndag, måndag, tisdag istället. Men känner att jag har svårt att vara ledig i dag, hat varit nere på ICA och beställt 400 korvar och korvbröd till ungdomsfestivalen på lördag och jag kommer behöva åka upp en sväng på scouterna med innan kvällen är slut. 

Men usch jag orkar inte, behöver ju egentligen vara ledig i dag känner jag, jobbar massor resten av veckan (blir 10 timmars dagar vart enda dag tills på söndag) så det är lite irriterande att jag inte kan vara ledig ens när jag har ledig "helg"


Har försökt att delegera ut en del saker så jag slipper tänka på dem nu när jag är ledig. Men så i går fick jag veta att vissa av de sakerna inte var fixade i alla fall. Och sånt är irriterande. Så i dag fick jag ju själv åka ner till ICA och beställa de där korvbröden och korvarna, fast det skulle varit fixat redan förra veckan. Som tur var så gick det att ordna, även om jag var ute i sista minuten. Sedan måste jag upp till scouterna fast jag sagt sedan flera veckor tillbaka att jag är ledig i dag. 



Nä, är lite bitter i dag känner jag....



Av kraken - 2 oktober 2012 11:00

Haha en musikvideo med Gangnam style utan musik, höll på att skratta på mig!



Av kraken - 1 oktober 2012 13:51

Har haft en riktigt bra helg. Hajk med tonåringarna, utekväll med tjejerna och bio och middag i Halmstad. I dag är jag ledig och ligger hemma i soffan och kollar på serier. En väldans bra helg helt enkelt =)


On my way out!

 

Hos Karin i hennes nya lya =)




På Harrys med tjejerna!



 

Blommor har jag fått med, och vem blir inte glad av blommor liksom =)

 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards