kraken

Alla inlägg under oktober 2012

Av kraken - 16 oktober 2012 01:30

Har jobbat kvällen kl16-24 på Safe area, det gick så bra så. Hade en riktigt kul kväll :) Roligt när man inte varit där på ett tag men allt liksom hänger i och bara flyer på ändå.

Innan jobbet så lunchade jag med bästa Rebecka. Alltså att man kan vara så bra som hon är ju helt galet! Hon ger alltid de bästa råden :) Typ "lägg det i Guds händer" Daah!! Sådana där självklara saker som man behöver bli påmind om ibland :) Tack!
Sedan att det går så himla bra för henne gör mig lycklig och varm i hjärtat.

Men nu är det sovadax för mig.
Natti natti

Av kraken - 13 oktober 2012 19:45

I dag har jag och Emanuel varit i Ljungby och fikat med fina Sara och Viggo sedan åkte vi till Ikea i Älmhult och shoppade lite. Jag köpte en ny fin byrå som Emanuel just nu håller på att skruva ihop åt mig, tack!

Strax ska vi se på körslaget, snacka om myslördag =)


En sådan här in byrå har jag köpt till hallen


 

Av kraken - 13 oktober 2012 10:15

Har fått en massa konstiga samtal den senaste tiden, från dolt nummer. Det har ringt kanske 10-15 gånger alla möjliga tider på dygnet i typ två veckor. Mest på morgonen och på kvällen (en gång typ ett på natten, men trodde någon ringt fel). Det har ringt, jag har svarat någon sekund och sedan har personen i andra änden lagt på. Någon gång har jag hört någon andas och sedan lagt på. Skit skumt, men har inte lagt jätte mycket vikt vid, tänkte att det kanske är telefonförsäljare eller nått.



Men i lördags blev det riktigt konstigt (det har aldrig ringt på helgen innan) halv nio på morgonen ringde det, jag svarade någon andades tydligt i andra änden, i kanske 3-4 sekunder medan jag yrvaket sa hallå, hallå, hallå. Sedan la personen på. Sedan ungefär en kvart senare så ringde det igen, Jag as arg halvskriker i telefonen typ "vem är det HALLÅÅÅÅÅ svara då halå, jag hör ju att du är där" Då helt plötsligt är det en kille i andra änden (kanske i min ålder låter det som) som undrar om jag är ihop med Emanuel, jag svara ja och frågar vem han är vilket han vägrar svara på.


Sedan utspelar sig världens skummaste samtal där den här killen påstår att han vill varna mig. För att Emanuel enligt honom ska ha terrat hans lillasyster, en tjej som ska heta Karoline/Karolina (tror jag det var) under fredagskvällen. Frågar killen flera gånger vem han är, men han vägrar svara och säger bara att Emanuel ska ha terrat hans syrra. 
Frågar om han själv tycker det är lämpligt att ringa och väcka någon halv nio på en lördags morgon för en sådan sak. Han håller med om att det kanske är var dumt och säger igen att han vill vara mig och att jag kan fråga Emanuel om vad det handlar om, jag som vid det här laget är ännu mer irriiterad frågar igen vem sjutton han är, men det vill han inte svara på, utan säger att det vet Emanuel, då lägger jag på. 


Går in och kollar Emanuels telefon, han har 3 missade samtal från dolt nummer från typ halv åtta på morgonen till halv nio (hann hade på ljudlöst så vi har inte hört att det ringt) Han har enligt hans samtals logg inte ringt någon. Och han har verkligen inte en aning om vem snubben som ring är och känner ingen tjej vid de namn killen nämnt. När vi pratar lite om det så kommer jag ihåg samtalen från dolt nummer jag fått. Tror att det skulle kunna vara från samma snubbe. Undrar vem som terrat vem i så fall...!


Galet vad arg och irriterad jag blir, varför ska folk hålla på och ljuga och hitta på historier, avundsjuka antagligen. För om killen nu gjort sig så himla mycket besvär för att ta reda på vem jag är och vad jag har för nummer, varför kan man inta tala om vem man är om det han säger är sant. Nä idiot helt enkelt!

Av kraken - 11 oktober 2012 23:26

I kväll har jag för första gången prövat att karva ur en pumpa, ja eller två pumpor för att vara exakt. Och med tanke på att det var första gången så är jag faktiskt rätt nöjd :)
Passade på att köpa 3 st ganska små pumpor på ICA innan i dag när jag såg att de sålde. Roligt värre var de :)

Av kraken - 11 oktober 2012 15:56

Har varit på sjukt dåligt humör hela eftermiddagen. Blir så knäpp när saker och ting går "för bra". Då liksom stänger jag av alla känslor och börjar älta allt dåligt som finns (och inte finns) och tänker att det här kommer aldrig gå väl, jag måste lägga ner och sluta innan allt går åt skogen på riktigt och jag blir sårad eller jag sårar någon annan eller innan jag förstör allt.

För verkar något gå åt rätt håll, och det ser ut att bli riktigt bra, då får jag panik och blir rädd för att jag hoppas för mycket. Kanske beror det på alla turer med höften, att man hoppats så himla mycket och blivit så sjukt besviken vart enda gång, eller på att man blivit sårad innan. Jag vet inte, men när jag blir sådär så jag jag glad att jag har fina vänner och (numera) en fin pojkvän som kan muntra upp en och få en att förstå att man inte ska haka upp sig på småsaker. Att det är ok att saker och ting går bra, att man får vara glad och lycklig utan att hela tiden tänka tio steg före. 

Av kraken - 9 oktober 2012 15:40

Nu vet jag vad jag önskar mig i födelsedagspressent! har funderat lääänge men inte kommit på en enda sak jag faktiskt önskar mig. Men nu så!


Den här smycketsklänningen från bluebox för 349 kr önskar jag mig

 


Sedan önskar jag mig dessa Index steel skärbrädor från Joseph Joseph.
Just dessa har jag hittat på Rum21 kostar 999kr för stället i stål, och 695kr för stället

i plast. Men jag vill ha det i stål. 



Sedan önskar jag mig en massa grafriska tryck från flatebo.se de kostar 149kr styck.

De jag är mest sugen på är nog de två till höger, så himla, himla fina!

Dessa fyra hittar du                        här                                                 och här

Grafiskt tryck: Smaka och se att Gud är god Grafiskt tryck: Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barnaskara

Grafiskt tryck: Den som hoppas på Herren får ny kraft Grafiskt tryck: När jag ser din himmel

och här                                                                                        och så här


Sist men inte minst önskar jag mig Nest 9 plus skål och mått sett från Joseph Joseph.

För 499kr också de på rum21, men har sett att det också finns att köpa

på bluebox


Av kraken - 9 oktober 2012 09:01

Har varit hos tandläkaren nu på morgonen för att laga ett litet hål som jag har mellan två tänder. Men nu när jag kom dit så tyckte den nya tandläkaren inte att jag skulle laga något hål.
Hon tog två nya bilder som hon studerade och kom fram till att det är dumt att borra i onödan, då jag inte alls har något hål. Men litet, litet, litet begynnande hål, men inget riktigt hål, nä de väntar vi med sa hon. Det behöver inte ens bli något hål om du är noga med florskölj och tandtråd. Hon satte på lite flourlack/bananlack och jag fick nöjt betala 400kr och gå hem :)
Så nu har jag krupit ner i sängen igen, vaknade med en hemsk huvudvärk jag tänkte jag skulle försöka sova bort.

Ingen Karius och Baktius här inte!

Av kraken - 8 oktober 2012 19:44

Hur kan man bli så trött av att göra så lite? =) Har varit ledig i dag, spenderat halva dagen i Bor hos finaste Rebecka och Tyra som var hemma på besök från Västervik. Fick uppdatera oss på allt spännande som hänt.

På eftermiddagen var jag hos E, lagade middag till honom och mös mest hela kvällen. Nu ligger jag rätt trött i soffan hemma och bara slappar. Men tänkte att jag innan går och lägga mig ska jag prova min nya träningscykel som jag fyndat begagnad för endast 500kr. Heja heja!

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards