kraken

Alla inlägg under september 2013

Av kraken - 14 september 2013 18:59

I dag har kära mamma varit här på middag. Vi har umgåtts och hon har hjälpt mig att slänga massa gamla grejer och papper jag rensat ut inför flytten. Har rensat min byrå med allt mitt pyssel och mina målargrejer och mormors gamla brudkista där jag haft min viktiga pärmar med papper och fotoalbum.
Sen har vi ställt ordning uteplatsen inför hösten. Känns super skönt att börja rensa och packa och veta att snart, snart flyttar vi!


 

[Bild]

Av kraken - 13 september 2013 19:48

Äntligen ledig, den här helgen kom inte en dag för sent kan jag tala om. Är så obeskrivligt skönt att vara ledig, behöver verkligen de!

Sitter och drömmer om mitt och Emanuels fina hus. Jag längtar och drömmer och fantiserar och planerar. Jag drömmer om ett stort fint matbord, om nya fina stolar till köket i valnöt, samma färg som vår bänkskiva i köket kommer vara. Jag önskar mig ett hylla för alla mina skor, en trä vägg till vårt sovrum, en braskamin, ett eget pysselrum. Men mest av alls så drömmer jag om att få bo i samma hus som Emanuel att få dela mitt liv med mannen jag älskar.


     

Av kraken - 12 september 2013 11:30

Älskar att pyssla, speciellt på hösten. När det är mörkt och regnigt ute är bland det bästa som finns att tända ljus, dricka te, och att pyssla. Göra ljuslyktor, vika lådor, göra egna ljus och annat kul. Så här kommer lite mysigt höstpyssel, varför inte dekorera bordet med fina utstansade löv, eller göra en fin lite ljuslykta av en gammal bok. 


   

Av kraken - 11 september 2013 18:08

Ligger hemma i soffan efter ett hel dygns jobb. Läser triologin hungerspelen och tycker den är väldigt bra. Har inte sett filmen, men de ska jag nog göra när jag är klar. Från söndag tills i går kväll läste jag färdigt första boken haha. Och efter en lugn förmiddag på jobbet har jag plöjt typ andra halvan av boken. Men är ju sån, när jag väl är inne i mina läs perioder eller hittar en bok jag gillar så läser jag alla lediga stunder typ. Men nu ska jag nog vila ögonen några minuter och fixa lite käk. Fick ju min mat uppäten på jobbet, så blev en macka till lunch, så nu börjar jag bli hungrig.


 

Av kraken - 10 september 2013 13:25

Fy vad jag inte är upplagd för att jobba i dag, hostig, småskjuk och riktigt, riktigt trött. Var ledig en dag i går efter en vecka med 70 timmars jobb. Försökte ladda batterierna med en fika i Granstorp och mys med älsklingen och kräftor hemma hos svärföräldrarna. Var riktigt mysigt, men är ändå trött i dag. Jobbar dygn i dag tills i morgon och tänkte att jag kunde kompat ut ett par timmar tidigare i morgon, tills jag kom på att det kan jag ju inte alls, för vi har möte med jobbet till klockan tre. Så inte nog med att jag inte kan kompa ut tidigt, jag får jobba över två timmar med. Men sen har jag bara ett dygnspass kvar torsdag-fredag innan jag är ledig hela helgen. Då är planen att göra ungefär ingenting. 

Av kraken - 7 september 2013 22:35

I går var jag på den årliga kräftskivan hemma hos familjen Fransson. Precis lika trevligt och gott som alltid! Kul att hålla på traditionerna och fortsätta att ha kräftskiva hemma hos/med hennes föräldrar fast jag och Karin numera är vuxna. Resten av familjen Fransson och Emanuel var så klart också med.

Och om jag har tur så blir det nog kräftor i morgon med! Håller tummarna.

 


Av kraken - 5 september 2013 20:13

Sitter på jobbet, inne på mitt andra av tre dygnspass denna veckan och insåg precis att jag nu jobbat hälften av mina 70 timmar denna veckan haha. Men det känns faktiskt väldigt bra. Lever fortfarande i någon "vi har köpt hus" eufori så det är inte så mycket som kan få mig ur balans nu :)


Lärde mig förresten något nytt i dag. När man jobbar med människor som inte har samma språk som en själv och där det är lätt att missförstå och bli missförstådd, så är kroppstecken som nicka, skaka på huvudet, tummen upp, tummen ner, le, se arg ut och allt sådant där ett mycket båda användbart och nödvändigt verktyg. Men fick i dag lära mig att tummen upp (som är något jag använder ofta till killarna jag jobbar med när de gjort något bra) på persiska/afganska är en symbol för det manliga könsorganet och betyder ungefär samma sak som när vi visar långfingret Hahaha! Stackars killar, tänk när de kom hit och innan de fattade (antagligen efter de fattar med) måste de tyckt att vi var helt knäppa som gick och visade timmen upp... Snacka om kultur krock!

Av kraken - 5 september 2013 10:51

God morgon värden, är lite minder förkyld i dag, lite mer glad och lite mindre trött än i går. Känns bra. Börjar jobba vid två och innan dess ska jag inte göra särskilt mycket. Fixa middag, fixa matlåda och, kolla klart på min film och kanske gå ut och gå en sväng. 


 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards