kraken

Alla inlägg under juni 2015

Av kraken - 19 juni 2015 00:42

Måste ju säga att det var tur att jag hade två lediga dagar efter varandra denna veckan. För i går var en riktig skit dag! Vaknade med migrän vid halv fem, spydde ett par gånger och trots medicin och vila var jag inte människa igen förrens runt ett tiden. Då hade halva min lediga dag gått och jag hann inte med alls så mycket som jag tänkt.
Men i dag var en betydligt bättre dag. Har varit hos sjukgymnasten och tränat, handlat, tvättar massa tvätt, lyckats ta bort invist virus från datorn, målat vårt projekt i garaget (två pallkragar som ska bli ett sideboard till altanen) och planera gymnasie-återträff med Karoliina. Mycket trevligt! För i år är det faktiskt 10 år sedan vi tog stundenten, så de måste vi ju fira med en återträff. Kommer bli toppen tror jag!

Av kraken - 16 juni 2015 23:22

För fem veckor sedan så tänkte jag att snart så har jag semester. Och nu hux flux har de där fem veckorna bara flugit förbi, hur vet jag inte. Men på måndag går jag på semester! Och det ska bli så fantastiskt himla jätte skönt.

Är ledig nu i morgon och på torsdag, sen jobbar jag hela midsommarhelgen, går av söndag lunch och sen är jag ledig i fyra hela veckor. Ska verkligen bli skönt, jag behöver semester nu.

Jag bryr mig knappt om det så skulle regna hela semestern, bara jag får vara ledig. Eller det är klart, lite bryr jag mig. Jag hoppas naturligtvis på strålande sol och fint väder varje dag. Men det viktigaste är ändå ledigheten. Att få spendera tre lediga veckor med min fina Emanuel, att få vila och varva ner, det är de viktigaste. 


 




Av kraken - 14 juni 2015 19:25

I dag har jag och Emanuel varit på Gekås och shoppat. Vi fick med oss en hel del hem, jag hittade bland annat två par byxor, de satt som en smäck båda två, en storlek mindre än sist, heja mig! Sen handlade vi lite inför semestern, papptallrikar och plastmuggar, ny kylbox, påfyllning bland schampo och tvål och en del annat bra att ha. Så nu är det fullt i skåpen igen, tummen upp för de =)
Inne på Gekås träffade vi Karin och Ramona en sväng med, så vi tog en fika och jag fick smakråd. Bra de!

Nu är vi hemma och ligger utslagna i soffan, blir inte mer gjort i dag, 


 

Av kraken - 11 juni 2015 20:45

I dag har jag tagit ut en ledig dag i komp, hade så många timmar att jag passade på att plocka ut en dag i dag när jag är bjuden både skolavslutning för Gotte och på Elins student. Min första skolavslutningen sedan jag själv hade en, Gottfrid slutade första klass och jag var där och tittade, mysigt! Sen helt plötsligt blev det liksom sommar och jag la mig en stund i solen innan jag skulle vidare på studentfest. Självklart brände jag mig haha, typiskt! Men studentfesten var super rolig ändå, trots en bränd rygg, Elin firades med brass, pompa och ståt, stort grattis till dig! 

 

Sol

Av kraken - 10 juni 2015 16:55

Äntligen, äntligen lite sol och värme, som jag längtat efter att kunna gå runt i linne! Det gör jag i dag, så himla gött, hoppas bara det håller i sig lite, så att sommaren faktiskt kommer nu. V 26 ska jag iväg på scoutläger hela veckan och då vill jag ha fint väder! Eller jag vill i alla fall inte ha en massa regn. Så de håller vi tummarna för. Tack våren vi är nöjda nu, du kan släppa fram sunnanvinden.

Strax ska jag iväg på något väldigt roligt, jag ska på syjunta. Min allra första syjunta, jag och grannen har startat en här i Forsheda. Ska bli super roligt! Vill så gärna lära känna lite mer folk här i samhället och en lite syjunta är en bra början.
Men nu måste jag gå, tjolahopp!

Av kraken - 8 juni 2015 23:30

Jag har haft en så fantastiskt bra helg! I fredags var syrran med familj här och vi grillade och njöt av solen. I lördags var jag i Gnosjö hela dagen och i går umgicks jag vi med svärföräldrarna hela dagen. De kom hit vid ett, så åkte vi till Tiraholms fisk och åt lunch. Barbro fick en middag där för två i födelsedagspresent av oss. Så det var de vi bjöd dem på i går. Sen åkte vi sightseeing runt halva Bolmen, tur att kartboken fanns med i bilen, annars hade vi nog inte hittat hem igen haha. På en äng, precis jämte bilen mötte vi ett rådjur med sitt kid, så söta! Kan inte ha varit många dagar gammalt de kidet.

När man åker runt så och ser naturen och dess under så blir man rätt ödmjuk inför livet. Åkte hem från jobbet nu i kväll vid halv elva, himlen var fortfarande ljus, ja den är fortfarande rätt ljus och dimman ligger som en slöja över fälten, allt är grönt och stilla, då älskar jag mitt land mer än något annat. Då tänker jag att jag aldrig vill leva någon annan stans än just precis här. Fick stanna bilen och kliva ur och bara njuta en stund. Är hemkommen och ska strax sova och de ska jag göra gott och drömma om sommarängar och rådjurskid. 

 

Av kraken - 6 juni 2015 22:30

Vilken härlig dag jag haft! Spenderat precis hela dagen i Gnosjö hos familjen Sylvan, Jag, Louise, Agnes och lille Vilgot på ett hörn har umgåts och pysslat hela dagen. Så himla mysigt! Jag lärde Agnes att sticka, hon har verkligen talang den ungen, för hon lärde sig super snabbt! Hon stickade, jag virkade och Louise pysslade med en receptbok. Vi satt där tillsammans och pysslade på var sin grej medans vi pratade om allt mellan himmel och gjord, en hel del värdsproblem löste vi med haha. Så skönt att kunna prata fritt och verkligen lufta de man tänker. Att veta att man inte blir dömd för de man säger, utan att man kan diskutera, lyfta de man tänker och hitta andra sätt att se på saker. Tack för dagen!


 

Av kraken - 4 juni 2015 21:00

I dag vaknade jag med en rätt öm hand och ont i min arm. I går tyckte jag inte det var så farligt, men hade mer ont i dag, det var även mer svullet uppe på handen. Hade personalmöte på jobbet i dag och kom överens med chefen att jag nog skulle få det kollat. Sagt och gjort, jag ringde och fick en tid på vårdcentralen under eftermiddagen. Läkaren misstänkte en spricka i handen, men som tur var så visade röntgen inget. Skönt de! Men fick ett intyg i alla fall att jag varit och kollat handen och armen som jag kan lämna in till jobbet så vi kan göra en anmälan om arbetsplatsolycka. 


Såhär snygg är min hand i kväll. 

 

         




      

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards