kraken

Alla inlägg under april 2014

Av kraken - 19 april 2014 23:43

I år har jag spenderat min påskafton på jobbet. En mycket trevlig påskafton måste jag säga! Jag och kollegan Elina bestämde oss för att köra all in och bjuda våra killar på en riktigt svensk påskmiddag.
De blev ägg, potatisgratäng (vem gillar Jansons liksom?!) lax, köttbullar och prinskorv (båda av kycklingkött), äggmålning, kakor och så klart påskägg fulla med godis. Som sagt en riktigt mysig kväll.
Nu är det snart sovadax för mig här på jobbet och i morgon är en ny härlig dag!

Av kraken - 18 april 2014 12:50

I går efter jobbet var jag och Emanuel ute i trädgården och räfsade upp mossa. Han och svärisarna hade mossrivit och kört iväg ett lass mossa i onsdags när jag var på jobbet. Så i går lassade vi två fulla släpkärror till och körde till tippen. Kan säga att vi inte har så mycket gräsmatta kvar nu hahaha. Den bestod ju nästan bara av mossa, så nu har vi gödslat och sått nya frön. Så får vi hoppas den blir lite finare i alla fall?!

Nu är vi på väg till Gnosjö på påskmiddag. Ska bli super trevligt!
Så glad påsk!!

Av kraken - 15 april 2014 20:23

Lennart du var en fantastisk man, en förebild, en hjälte, en inspiratör, ett stöd och en vän, allt de var du och ännu mer. I dag fick vi ta farväl av dig, alldeles för tidigt. Förbannat alldeles för tidigt...

När prästen berättade om dig, allt de hon sa som var du, då tänkte jag att de är så mycket mer jag ville ha sagt, jag ville ha gjort. Men är det inte alltid så? Att man kommer på det för sent. Och den uppmaning du lämnat, att man ska leva livet fullt ut fick en ny innebörd. Säg de du vill säga, gör de du vill göra och framför allt, spendera tid med dem du älskar. 

 

Av kraken - 14 april 2014 22:42

I dag har vi gjort Örebro Emanuel och jag. Varit på Mariebergs köpcentrum, gått på stan, ätit glass i solen, kollat på slottet, ätit middag med Sofia, varit i Stadsparken och gått runt i Wadköping. Nu ligger vi på hotellrummet och slökollar på tv, ska strax sova. Blir en lång dag i morgon så hoppas på en god natts sömn nu. Natti natti

Av kraken - 13 april 2014 21:09

Har inte skrivit på några dagar, men har haft fyllt upp med annat. I fredags hade vi bland annat familjen Svensson på middag, så himla mysigt. Är så skönt att bara kunna sitta ner helt otvunget och prata och äta och slöa ihop och liksom inte göra mer de.
Sen i går jobbade jag och i dag har jag och Emanuel åkt till Örebro.
På tisdag ska vi på begravning men vi åkte upp i dag, bor på hotell och njuter lite av Örebro med. Känns bra att kunna göra de mitt i allt de sorjliga och de tråkiga i att behöva ta farväl av någon.

På väg

Av kraken - 9 april 2014 12:57

Alltså jag är så galet trött, Emanuel hade näsblod halva natten och vi trodde aldrig de skulle sluta, bara forsade. Ett tag var vi nära på att ringa sjukvårdsupplysningen men sen lugnade det äntligen ner sig och slutade. Kom i säng först vid två tiden och sen somnade jag nog inte förens halv tre och har jag sovit konstigt hela natten. Vaknat och snurrat och haft mig. Tur att både jag och Emanuel jobbar kväll i dag, kunde sova till halv tio i alla fall.

Men nu sitter jag på jobbet och är helt slut i huvudet, har varit här precis en timme och undrar hur jag ska klara kvällen och 9 timmars jobb till. Och då har killarna jag jobbar med inte ens kommit hem från skolan än hahah. Hade som tur var en celsius hemma som jag tog med mig, tänkte att den tar jag i kväll om jag blir för trött. Men kan tala om att den redan är slut... Men så är det ibland, hoppas jag piggnar till snart =)


 

Av kraken - 8 april 2014 22:13

I dag har jag haft en riktigt bra dag! Jag har varit med Lovisa i Jönköping, planerat hennes bröllop och shoppat lite. Hittade en så söt liten boddy med byxor och mössa som jag bara var tvungen att köpa till Vilgot. Emanuels nya lilla brorson. Så sen när jag och Lovisa kom tillbaka till Gnosjö så åkte jag upp till Fredrik och Louise och lämnade den och mös lite bebismys. 
Sen åkte jag hem och då kom syrran med familj på kvällsmat och när de åkt hem donade jag lite uppe. Fixade lite med våra lampor, gick igenom vilka som funkade, kollade alla glödlampor och så. Och jo, lite från tekniklektionerna i högstadiet sitter kvar fortfarande haha. En taklampa fick jag upp i alla fall, i mitt pysselrum. Satte inte den i mitten av rummen som man brukar, då jag inte är behov av mycket ljus där, utan jag satte den över skrivbordet och de blev super bra, mycket ljus. Enda var ju att den kontakten jag satte den i inte går att tända med lysknappen innanför dörren som man annars tänder med (suck) Så nu får jag väll skarva med mer sladd eller skarva dit en lysknapp. Men de bästa vore längre sladd, så de får vi väll investera i. 


 

Av kraken - 7 april 2014 18:40

Var rätt seg efter att ha jobbat dygn från i går tills i dag, vilket jag brukar vara. Man blir lätt de efter 24 timmars jobb. Men hade bestämt mig för att åka förbi Gislaved och storhandla på willys på vägen hem. Tog vägen förbi nya Rusta butiken också, alltså jag älskar Rusta dom har ju allt man kan tänka sig och lite till. På vägen hem fån affären hälde jag i mig en celcius, höjde radion och rockade loss i bilen. Sen när jag kom hem så packade jag upp maten, slängde i en maskin tvätt och sen städade jag hela huset från topp till tå, ställde iordning en del uppe och ställde (släpade) in sängen i vårt jästrum nere där Emanuel lagt golv i helgen och fick undan lite där med. Så nu är här rent och fint och påskpyntat med den enda påsk duk vi äger haha.


 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards