kraken

Alla inlägg under oktober 2013

Av kraken - 20 oktober 2013 12:03

Nu är alla skåp tomma, kläderna nerpackade och allt som ska slängas utrensat. Sara kom i går efter att hon jobbat och vi packade det sista och tömde alla skåp, inklusive en flaska vin. Var super mysigt och vi fick massa gjort. Hon sov över och vi käkade pizza och kollade på några avsnitt av greys på kvällen, en riktigt bra kväll. Nu ska jag bara tömma badrumsskåpet och tvätta den sista tvätten så är typ jag klar med allt utom städning.


   

Av kraken - 16 oktober 2013 18:30

Har packat ner ungefär halva köket i dag, sen tog kartongerna slut. Så då rensade jag ut alla mina grytor och kastruller, kollade med en magnet vilka som kommer funka på den nya induktionshällen vi kommer ha i köket i huset. Hon på Elgiganetn där vi köpte vårt kök sa att jag skulle kolla med en magnet under alla grytor och kastruller jag har. Om magneten fastnade skulle de funka på induktionshällen. Så jag rensade ut 3 grytor, mina två stekpannor och min kaffepanna.

Sen gick jag in på nätet för att kolla lite grytor och så, för vi kommer behöva fylla på med några nya nu. Framför allt ny stekpanna, eftersom vi inte kommer ha någon som funkar på den nys spisen.

När jag googlat runt lite så kollade jag även efter den vattenkokare till induktionshäll som jag sett reklam för, 1 min sen har man kokat vatten. Den visade sig vara från Eva Solo, och jag älskar den och jag älskar kollektionen den kommer ifrån, XO Collection. Eva Solos grytkollektion XO Collection är nu vad jag ska önska mig i födelsedagspresent, eller inflyttningspresent eller typ julklapp! Ja eller i alla fall stekpannan och vattenkokaren.

 



    

Av kraken - 16 oktober 2013 10:15

Har funderat en hel del på om jag ska läsa till någon kurs eller så, nu när jag jobbar 75% Antingen något roligt bra för mig, typ en kvällskurs i måleri eller något sseriöst som inriktar sig på mitt jobb som kan ge meriter. Så i går anmälde jag mig till en distanskurs via internet till våren. En kurs inriktad på jobbet. Är en lite kurs på bara 7,5 poäng. Var några fler på jobbet som anmält sig till samma kurs, så de ska bli kul att läsa den "ihop"
Hej Det här är en bekräftelse på att du har anmält dig till följande utbildningar:   
Vårterminen 2014
HKR-10898 - Att arbeta med ensamkommande barn 7,5hp BLA,
ITD, Helfart (100%), Fristående kurs,
Högskolan Kristianstad, Ortsoberoende

Av kraken - 15 oktober 2013 17:52

Vi har sjukstuga här hemma hos Emanuel. Han fick åka hem från jobbet i går, sjuk med feber och var riktigt dålig. Sen i dag på morgonen lämnade syrran Gotte här i, han hade feber och var inte heller riktigt hurken. Syster och henns man hade mycket på jobbet och kunde inte komma loss innan elva. Så han fick vara här på förmiddagen. Jag var ju ändå ledig i dag. Nu på eftermiddagen börjar jag också känna mig krasslig, utöver pms även ont i huvudet och lite feber.

Men efter halva dagen i soffan bestämde jag och Emanuel oss för att lite frisk luft nog kan göra gott. Så vi åkte ner till osudden och gick en lite sväng i det fina höstvädret. Var skönt och jag känner mig lite piggare nu faktiskt.


 


Av kraken - 14 oktober 2013 14:27

Har ledig måndag och njuter av att göra ingenting. Är i Värnamo och ligger i Emanuels soffa och lyssnar på ljudbok, försöker leta reda på tyg som vi ska ha till den sänggavel vi tänkt bygga. Men häromkring finns inte jätte många ställen att köps tyg på, så har kollar lite på nätet. Men vill egentligen inte köpa tyg på nätet, vill se de och ta i de, så jag kan se att de blir rätt färg och så. Får se hur jag ska göra.
Är ledig i morgon med, så jag ska nog kolla på smålänningen i morgon när jag kör hem. Kanske har de tyg på Värnamo sängkläder med, ska nog kolla där också, dom har öppet i morgon efter lunch. Hittar jag inget där får jag se hur jag gör.
Någon som brukar köpa tyg på nätet och kan rekommendera någon sida?

Av kraken - 11 oktober 2013 15:18

Oj oj oj, i dag har jag rensat kan jag tala om. Tömt garderoben och rensat bort allt jag inter anväder, eller har använt på minst ett år, sånt som var för smått och sådant som var sönder. Blev hur mycket som hellst, typ 7 fulla kassar med sånt som kan säljas och 1 kasse med kläder som det var hål i, var missfärgade och ska slängas. Kan helt enkelt konstatera att jag har för mycket kläder! Kan man rensta ut 6 kassar utan problem, då bör man inte handla mer. Så nu är det köpstopp kan jag tala om. Skämdes en del när jag gick igenom allt. Fanns grejer jag inte ens använt som jag rensade ut. Felköp och sånt som bara blivit liggande. Nä skäms på mig! 

Nu blir det nya tag med en mindre garderob och mer planerade köp i framtiden. 


Men om du är sugen på att köpa lite nya begagnade kläder, varsågod! Allt är i storlek L eller XL och ligger packat i kassar uppdelat med de som är på varje bild. Hade jag orkat hade jag lagt upp de på tradera, men det känns som för mycket jobb nu. Hämta kläderna här eller få dem levererade till Värnamo =)


24 linnen i olika färger 300kr för alla

 

12 t-tröjor, 2 stycken är sådan där kortare tröjor 200kr för alla

 

8 olika långarmade tröjor i olika modeller 200kr för alla

   

8 olika långarmaded tröjor, de 2 gröna är skjortor 200kr för alla

 

4 st klänningar, en lång modell. Den rosa,lila,vita är storlek M tror jag, de andra är L 100kr för alla




4 st finklänningar, den ljusbdruna är aldrig använd och den svarta och blåa är använda 1 gång 500kr för alla


 

1 kavaj med nitar st M-L, 1 vit klänning i glansigt tyg, aldrig använd st L, klänning beige och vit st L 200kr för alla

  

Av kraken - 10 oktober 2013 19:17

Fortfarande lite feber i morse, men med två alvedon så har det gått fint att jobba ändå. Har har haft mitt livs första tolksamtal i dag, över telefon. Men de fick bra, en super bra tolk och med ett papper förberett med allt som skulle sägas i kortare meningar så funkade det fint. Men var jätte nervöst innan. Speciellt om jag skulle få på högtalaren på telefonen. Men de var ju hur enkelt som helst haha. Känner mig i alla fall duktig. Har hunnit med massa på jobbet i dag, tolksamtal, introduktion av ny kille på boendet. Fått nytt uppdrag som kontaktperson och hunnit umgås rätt mycket med killarna. Nu väntar jag på att min kollega ska komma tillbaka från simningen med killarna så jag kan kompa ut tidigt och gå hem.

Känner att huvudvärken börjar komma krypande. Och jag har lite komp att ta ut, så tänkte passa på i kväll. I morgon är jag ledig och ska försöka kurera mig. Ska rensa garderoben inför flytten och sen åka till Gnosjö för tjejmys. Känns som en bra fredag =)


Av kraken - 9 oktober 2013 13:22

Ligger hemma i soffan och är sjuk, har feber och ont i huvudet. Vaknade vid halv åtta och mådde riktigt kass. Migrän och kallsvettig. Tog tempen som visade 38,5 och tryckte i mig migränmedicin och kröp sen tillbaka ner i sängen. Steg upp igen vid elva och kände mig lite bättre, bara en lättare molande huvudvärk och lite mindre feber. Men känner att jag inte är helt kry. Så jag ska nog mest ligga i soffan i dag tror jag. Ska jobbar i morgon och i helgen, så jag hoppas jag är frisk tills dess. 

Egentligen skulle jag ätit lunch hos Karoliina i dag och så skulle jag rensat garderoben, men de får bli en annan dag. Har istället packat två kartonger med tavlor, ljusstakar och annat prydnadskrafs och slängt i två maskiner tvätt. Men mycket mer än så blir det nog inte i dag tror jag. Tror jag ska leta reda på en film att titta på istället. 


 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards