kraken

Alla inlägg under maj 2013

Av kraken - 24 maj 2013 16:18

I dag har jag inte gjort många knop kan jag tala om, sängen - soffan -  gymmet - soffan och så har jag lagt i en maskin tvätt. En riktigt skön slapp dag helt enkelt. Snart kommer hjärtat hit och vi ska ha resten av fredagen tillsammansl. Vad vi ska hitta på vet jag inte, men antagligen bara fredagsmys i soffan framför en film, känns som ett lagom företagande i dag =)


     

Av kraken - 24 maj 2013 10:15

I går fick jag lite grejer jag beställt på miniinthebox.com, ny laddare till mobilen med extra lång sladd och en solcellsladdare, som man kan använda till bådde dator och mobil, den funkar utmärkt!

Sedan har jag köpt en liten armekniv, mest för skojs skull, den är knallrosa och söt men kan nog vara till nytta på kommande scoutläger =) Beställde lite andra grejer med som ett mobil skal till Emanuel, lösögonfransar och putsduk till glasögonen. Miniinthebox är en rolig sida som har massa fyndiga och smarta grejer till bra pris. Frakten ligger på runt en månad, men strunt samma tycker jag när jag kan få en ny mobilladdare för 25 kr typ.


 

Av kraken - 23 maj 2013 20:33

I dag har jag varit i Gnosjö och myst massa med familjen Holmgern/Sköld. Ätit gott fika, gosat med lilla Sixten och varit i lekparken och gungat med Charlie och Lovisa medan Sixten låg i vagnen och snusade. Super mysigt. Efter de åkte jag till Hillerstorp och fyllde i tatueringen på ryggen, ska dit igen nästa vecka och fixa lite mer med den. Tror det blir super bra =)

Avslutade kvällen i Forsheda med kvällsmat hos syster, så nu ligger jag hemma i soffan och slappar, en helt klart gondkänd ledig dag =)


    

Av kraken - 21 maj 2013 21:14

I kväll har jag varit på scouterna  vi har varit ute och byggt hinderbana. Det ösregnade hela tiden, men vi hade det rätt mysigt där i vår dunge medan vi byggde och sågade vår del av hinderbanan. Blev en fin hinderbana och nästa tisdag då vi har sista scoutkvällen för terminen ska vi tävla i hinderbanan. Ska bli kul.

Nu ligger jag hemma i soffan och kollar på tv och slappar. Borde verkligen dammsuga och städa lite här hemma, men jag orkar inte. Så jag skjuter det framtiden, tills typ i morgon. 



N    

Av kraken - 20 maj 2013 11:56

Har haft en toppen helg i Örebro med syster och Gotte och Sara och Viggo. Sean Bansn sög, 180kr för 5 låtar och massa osammanhängande svammel som ingen fattade. Men allt de andra var toppen!
Holmen, svampen, shopping, god mat, Eurovision och bästa sällskapet!
En fantastiskt bra helg helt enkelt!

Av kraken - 16 maj 2013 10:45

Nu har jag stoppt ner mina små frön i jorden, massa olika luktört och några frön med rosenböna. Plus de tre plantorna med....öööö begoner? Eller vad var det nu jag fick av svärmor. Aja de blir säkert super fint i alla fall!

Tre krukor fulla med frön och resten ner i landet. Så nu hoppas jag de gror fint och blommar lagom till juni =)

Men nu måste jag göra mig iordning, äta lite och sedan sticka till jobbet.


 

Av kraken - 15 maj 2013 21:43

Oj oj vad trött jag är, vi har haft städdag på jobbet och städat hela huset från golv till tak, bosktavligt talat. Hela arbetslaget var med och det var riktigt roligt att jobba ihop allihop tillsammans. Städa, skoja och jobba ihop som ett team. Rent och fint blev det med, åtta timmars städ gjorde rent hus och det behövdes. Men nu är jag skit trött. Jobbade jour och sov rätt kass, så i kväll ska jag sova tidigt tänkte jag. För i morgon jobbar jag kväll 12-22 och sedan på fredag åker jag till Örebro!

Hel helg med syrran, Gotte, Sara och Viggo i Örebro, längtar och ser fram emot en fatastisk helg. Nu hoppas vi bara på bra väder också.



Av kraken - 14 maj 2013 09:23

I dag var jag verkligen uppe med tuppen, kl fem steg jag upp och vickade som chaufför.
Sedan vid sju åkte jag ner till gymmet en timme, hurtbulle eller vad haha.

I dag kunde jag jogga i en hel minut! Utan att få ont! Ni fattar kanske inte grejen, typ hur dålig kondis har hon egentligen... Men det handlar inte om de (även om min kondis är rätt kass så är den inte sååå dålig) Utan jag har pg av min höft egentligen aldrig kunnat springa, men jogga lite har gått bra.
Men för ca 10 år sedan när jag började få ont och sedan efter alla operationer och grejer har jag inte kunnat göra de heller. Men nu jäklar! Fy farao vad jag är bra!
Skrytsam kanske du tycker, men då ska du även ha i åtanke att jag fortfarande inte kan gå mer än typ 150m utan stöd av en krycka. Så för mig är det här ett sjukt framsteg, framför allt i huvudet, att veta att jag kan!

Så nu ska jag försöka öka med typ 10-15 sekunder varje gång jag tränar, så får vi se hur mycket jag klarar. Sen är målet att jag inte ska behövs hålla i mig i löpbandet heller, för det måste jag nu. Men skit samma, de kommer sen. För galet vilken kick det gav att se att jag faktiskt kunde!

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards