kraken

Alla inlägg under april 2013

Av kraken - 10 april 2013 18:15

Woho nu är jag klar på expeditionen och hemkommen. Skrivbordet är tömt och städat och allt som ska fixas innan jag slutar är fixat. Tror jag i alla fall haha.
Så nu äter jag lite mat innan jag ska ner till kyrkan igen på mitt sista ungdomsråd. Sedan är det inte mycket kvar av veckan, känns bra faktiskt.

Egobilder på mig

Av kraken - 10 april 2013 10:42

I går komma min fina Sofia hit från Örebro tillsmammans med sin Kalle. De var på genomresa och sov över här. Har inte träffat henne sen i sommras så det var roligt att ses igen.

Härligt att kunna ha den relation vi har och vara så bra vänner även om vi inte ses så ofta. 


I dag är det jobb i kyrkan som gäller. Ska försöka göra färdigt så mycket som möjligt på expeditionen inför att jag slutar på söndag. Kan inte riktigt fatta att det bara är 4 dagar kvar nu. Började tömma mitt skrivbord i går och är nästan klar med det. Så jag hoppas jag hinner färdigt med allt på expeditionen i dag.  

Ska förutom att tömma skrivbordet och städa lite, skriva ut de sista som behövs inför tonår på fredag, göra färdigt och avsluta det sista i planeringsväg, beställa jackor till scoutledarna och fylla i min timmraport för april. Sedan har jag bara tjejcellgupen i morgon, tonår på fredag och gudstjänst på söndag kvar. Sen är det slut! 






Av kraken - 8 april 2013 21:42

Har spenderat ungefär halva dagen i Jönköping i dag. Har varit på Ortopedteknisks och temolmed i dag och fått en ortos/band att ha runt höften när jag ska gå mycket.
För just när jag går så får jag hemskt ont i mitt frisks ben. En ischias smärta som inte alls är ischias (vilket är skönt!) utan inflammation i nerverna på grund av sned och överbelastning. Hoppas att det kan hjälpa!
Sedan var vi på A6 en liten sväng, typ en halvtimme haha. Och sedan åt vi på Jensens innan vi åkte hem. Sååå gott! Bra firande av att vi varit ihop i 6 hela månader i går   


 



Av kraken - 6 april 2013 21:35

I dag är det alldeles för lugnt på jobbet, har liksom bakat en tårta bara för att fördriva tiden! Killarna har varit super skötsamma och gjort vad de ska, nu sitter de allihop på sina rum och inte vet jag, surfar och kollar på film antar jag. Själv sitter jag nere i jourrummet och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får nog ta och servera den där tårtan snart tror jag, så det händer något =)


Av kraken - 6 april 2013 12:57

Har varit på gymmet och tränat nu på förmiddagen, känner mig sjukt duktig måste jag säga som tränar en lördagmorgon. Behöver träna i morgon med, för har inte varit på gymmet något denna veckan. Men har också haft fullt upp så det får väll vara ok.


I övrigt tänkte jag bjuda er på mitt största "beroende" Det som jag nog köper mest av som inte är mat eller hygienartiklar och det är nagellack haha. Har rätt många skulle man väll kunna säga, en och en halv hylla i kylskåpet med fyr dubbla rader på den nedersta. Jo jag förvarar dem i kylskåpet för de håller bättre och torkar inte ut då. Så tips till dig som också gillar nagellack, ha dem i kylskåpet. 


   

Av kraken - 5 april 2013 22:24

Jag "råkade" visst beställa hem två nya nagelack i går, i dag låg de i brevlådan. Ett märke som heter Deborah, har inte det sedan inna så kul att testa något nytt. Fina färjer också =)

Målade på det gröna nu i kväll när jag kom hem från jobbet, fin färg och torkar snabbt gör det. I morgon på jobbet provar vi hållbarheten hihi


     

Av kraken - 5 april 2013 13:45

Fast för mig innebär helgen inte ledighet. För jag jobbar på furugården hela helgen, i kväll 12.00-22.00 och i morgon jobbar jag dygn till söndag. Men sedan är jag ledig heeela dagen på måndag och då ska jag och Emanuel till Jönköping.  Mest för att jag ska till Ortopedtekniska och få en ortos utpassad till mig (typ som ett band att ha runt höften). För att ha när jag vet att jag ska gå mycket så jag får lite extra stöd. Men vi ska också till Jönköping för att gå en sväng på A6, två flugor i en smäll. 


Men nu kallar jobbet!

Av kraken - 4 april 2013 22:00

I kväll när jag kom hem så hade jag fått paket, och inte bara ett, utan två stycken. Två nya glossyboxar, vet inte varför jag fått två lika dana denna månaden, och det gjorde inte Glossybox heller. Men jag fick behålla båda i alla fall. Så nu har jag två identiska boxar, någon som vill ha en? 

Glossybox är en fin lite låda som man får 1 gång i månaden med 5 st olika skönhets produkter som man får prova och betygstätta. Boxen kostar 139kr i månaden och det är typ julafton varje gång jag får den haha. 


Vill du veta mer om Glossybox och/eller beställa så kan du gå in här -----> Glossybox


 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards