kraken

Alla inlägg under februari 2013

Av kraken - 13 februari 2013 21:20

Ligger i soffan och kollar på Mia på Grötö, en underbar serie. Jag älskar Mia Skäringer, hon är härlig, ärlig, rolig och jordnära. Ja jag gillar henne helt enkelt. Har du inte läst boken Avig Maria så gör det, jag är inte mamma men kan ändå känna igen mig i så otroligt mycket av de hon skriver, känna igen mig eller ta till mig det och liksom "ta det till hjärtat och begrunda det".

Så nu ska jag njuta en stund en stund till av underbara Mia innan jag måste i säng och sova så jag orkar jobba i morgon =)

 

 

Av kraken - 13 februari 2013 18:46

Har varit i Bredaryd hos familjen Svensson i dag och fikat. Super mysigt! Jag köpte med mig semlor från Göstas till mig och Karoliina och en chokladboll till Neo. Alvin fick "nöja sig" med de mamma gav, men så är det  när man är en lite söt plutt bebis. Fast han är inte så lite längre, har vuxit massor sedan sist. En mycket trevlig eftermiddag hade vi i alla fall.

Avslutade dagen med mer fika på Smålle med Emanuel, en riktigt god landgångs macka och ett sådant där gott jordnötshjärta som jag brukade köpa i cafeterian på högstadiet blev det, mums! 


Karoliina jag stular din bild från fikat, hoppas det är ok! 


 

Av kraken - 12 februari 2013 16:26

Jag har blivit med surfplatta! I går kom den, en skit billig en för tusen kronor. Men den funkar utmärkt att surfa, skiva och spela på (vilket är det jag kommer gör mest). Att se på film går väll ok, även om upplösningen inte går att jämföra med en Ipad haha.

En Denver TAC-90011 blev det och jag är mycket nöjd, har pillat med den nu halva dagen. Så når ni inte mig nu på ett par dagar så vet ni vad jag håller på med haha.


I övrigt har jag varit i Ljungby i dag, förstärkt naglarna och träffat fina Sara en sväng. Sedan när jag kom hem så har jag tränat vattengymnastik och bokat tid på gymet nästa vecka! (Hejjea mig)


   


Förstärkta naglar med lite stjärnor på.

 




Av kraken - 11 februari 2013 11:22

Har haft en helg bestående mest av jobb. Jobbade hela dagen i fredags från klockan tio på förmiddagen till tolv på kvällen. Vi hade super roligt på tonår med tårttävling, blev super fina och goda tårtor :)

I lördags var jag och E i Gnosjö hos svärisarna och åt middag. Sedan var vi lite barnvakt och åkte pulka med Noa och Agnes.

Sen i söndags hade jag söndagsskolan där vi bakade kakor. Efter kyrkan åkte jag till Karin och åt middag med henne och Frida super mysigt!

Av kraken - 7 februari 2013 23:42

Kvällens pyssel projekt med Cellgruppen blev en massa små tepåsar med löste i, som man kan ge i tex "gå bort pressent" till någon.

Man viker och klistrar ihop en tepåsae av pressetpapper (vanligt papper blir för tjockt!) som man fyller med lite löste. Sedan kan man tex pynta påsen lite och sätta på en lapp med vad det är för te i påsen eller skriva något fint och häfta igen.
Sedan kan mottagaren öppna påsen och fylla på sin tesil och njuta av en god kopp te.
Gör man påsarna i ungefär vanlig tepåse storlek så räcker tet till ungegär två koppar te. "Te for tow" :)

Av kraken - 7 februari 2013 17:28

Jag har helt underbara kollegor, har varit på medarbetarträff i dag och umgåtts och pratat med och diskuterat spännande ämnen med mina fantastiska pastors och ungdomsledar kollegor. Så fantastiskt! 

Just nu slappar jag lite och ska strax förbereda min kväll då jag ska träffa min kära tjejcellgrupp! Vi ska pyssla och planera hur de vill att våren ska se ut. Ska bli riktigt kul. 

Är lycklig över att få träffa så många underbara människor i mitt jobb. Att jag får vara med och dela en bit av deras liv och får lära känna dem lite gran. Det är sådant som gör livet värt.


(Och bilden har jag helt oärligt stulit från tidaholms pingst blogg)


Av kraken - 5 februari 2013 18:02

Alltså dessa närvaro listor, vet inte om det finns något i mitt jobb som är så tråkigt att göra som att fylla i dessa papper.
Och nu när de ska in så måste man ju ha koll på vart man la de där listorna från i höstas på för smart ställe. Ni vet "jag lägger den här så vet jag var jag har dem" sedan hittar man dem aldrig.
Men nu är alla listor funna, ifyllda och inlämnade, phu, äntligen!

Nu är det i alla fall scoutdax, så medan jag traskar runt i kyrkan och förbereder inför kvällen kom jag på att inte har min scoutskjorta med mig, utan att den ligger i tvätten hemma. Men scoutskjorta eller inte, scouter blir det i alla fall :)

Av kraken - 4 februari 2013 19:02

I dag har jag varit hos sjukgymnasten och tränat, bokat ny tid för utvärdering av träningen, varit på läkarbesök, tagit prover, handlat och tvättat. Allt utom tvätten hade jag avklarad innan klockan tio i morse. Kände mig rätt duktig sådär på min lediga dag.

Men resten av dagen har jag inte gjort många knop. Max två haha, för det är antalet maskiner tvätt jag tvättat och antalet gånger jag varit utanför dörren nu i eftermiddags (hämtat posten och slängt soporna). Resten av dagen har jag mest legat inne och slappat, sett på tv och lyssnart klart på ljudboken "50 nyanser av frihet" som är sista boken i serien av "50 nyanser av honom" (eller 50 shades of grey som den heter på engelska) Och jag som inte alls är för varken tantsnusk eller kärleksromaner blev positivt överraskad av denna bok som alla nu tjatat om hela 2012.

Ö

Ö

 

Var i god till till sjukgymnasten vi åtta i morse, men vad hjälpte de när de inte öppnade dörrarna till vårdcentralen förrens fem över åtta, jag och alla andra som hade tid på morgonen fick snällt stå och vänta utanför i kylan. (Kanske ska säga att de "ska" öppna 08.00)

 


Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards