kraken

Alla inlägg under januari 2013

Av kraken - 16 januari 2013 14:13





Här är vi ungefär 8 mil från Lissabon uppe vid saltgruvorna och tittar och äter på restaurang.


         


Inne i centrala Lissbon och shoppar, till och med gatorna är fina!

 


         


En stor hiss/utkiksplats inne i Lissabon som vi åkte upp i. Så fin utsikt! 

   

   



Vi var inne i en fin kyrka och tittade.

 

 


Detta är tågstationen inne i Lissabon, så fint!



Gammla byggnader blandas med ny street art

 


Jag och Sara sitter i solen och fikar på ett kaffe 

   




Av kraken - 15 januari 2013 21:52

Hemma igen från soligt och vår varmt Lissabon. Från +15 grader i Portugal till -5 grader i ett snöigt och kallt Sverige, känns ju sådär kul. Men skönt att vara hemma och sova i sin egen säng. 

Har i alla fall haft ett par fantastiska dagar i Lissabon med Sara, fint väder, sett mycket och upplevt massa roliga grejer. Härligt värre. Nu ska jag strax sova tror jag, har varit vaken sedan fyra i morse, sov typ en timme på flyget. Så är rätt trött.

Bilder kommer i morgon. 


Av kraken - 9 januari 2013 16:13

Just de ja, var ju hos frissan i går med, lite slingor i utväxten och 10cm på längden blev det, är hemskt nöjd måste jag säga!
Min frisör Petra är toppen, hon gör alltid ett bra jobb och fattar vad jag menar när jag förklarar hur jag vill ha det. Blir lika nöjd varje gång :)

Men nu måste jag packa bilen och ge mig iväg till Ljungby!

Av kraken - 9 januari 2013 13:23

Nu är allt packat och det känns som att jag har alldeles för mycket kläder med mig, som vanligt haha och resfebern börjar komma krypandes (flyga för första gången i morgon, shit)

Jag ska åka till Ljungby och plocka upp Sara klockan sex i kväll. Sen åker vi till pappa och sover där, då han ska köra ner oss till Malmö tidigt i morgon bitti. Sen tar vi tåget över till Köpenhamn flygplats och så går flyget till Lissabon vid tolv. 

Jag kommer lämna mobilen hemma och ta med mig reservtelefonen, en gammal knapp telefon med ett kontantkort i värd typ 100kr. Dumt om det händer något med den andra känner jag (och dumt om man skulle få en svindyr räkning när man kommer hem för att man typ glömt stänga av internett eller något annat dumt). Vilket innebär att detta blir sista inlägget nu på några dagar, så återkommer jag när vi kommer hem =)


Jag kan flyga, jag är inte rädd...

Av kraken - 8 januari 2013 08:44

Morgonstund har guld i mun heter det ju. Och jo jag är rätt pigg även om jag bara sovit typ fem timmar i natt. Slutar jobba redan vid tolv, i dag, så även om jag skulle säcka ihop om några timmar så det går nog bra.


När jag kommer hem ska jag bara packa om väskan lite och åka ner till simhallen och träna Vattengymnastik.
Hoppas på att det kommer gå bra och att jag slipper ha ont sen i eftermiddag/kväll.


I går "råkade" jag visst köpa ett par nya skor, men jag tycker bestämt att jag behöver ett par nya snygga vår skor när jag ska till Lissabon hihi ;)


Fina va!

Av kraken - 7 januari 2013 15:18

3 dagar kvar, sedan åker jag och Sara till Lissabon! Längtar massor, ska bli så himla kul! Var i Ljungby i dag och fixade det sista med att växla pengar, kontrollera biljetter och planera packningen och så, är ju första gången jag ska flyga!

Sedan har jag fått min födelsedagspresent av Sara med, ja eller själva "presentkortet" fick jag i november när jag fyllde, men i dag gjorde jag det som det var till, nya naglar. Blev jätte bra och det passar ju fint nu med snygga naglar när jag ska resa bort =)


Strax ska jag traska iväg till jobbet, är inte alls pepp på att jobba extra i dag/natt dock. Men vad 17, ibland så får man ställa upp lite. Och när jag väl kommer dit brukar det var vara roligt plus det blir goa pengar sedan i februari. 


Tjingeling! 


 


Av kraken - 4 januari 2013 08:27

God morgon!
Nu har jag varit uppe sedan kvart över sex och gjort ungefär ingenting, haha. Alla killarna sover och jag sitter mest och sörplar te och försöker hitta på saker att göra, just nu läser på rutinhandboken och ska strax städa lite. Men vissa dagar är ju så, lugnare än andra. Och är det jullov så är det :)
Klart man ska kunna sova länge och bara slappa då!

Nehe, städ dax kanske?!

Av kraken - 3 januari 2013 15:19

Sitter på jobbet på Furugården och läser journalanteckningar från jul och nyår, pratar med killarna och skojar om tecknade tv program och konstga svenska trditioner. Underbart, jag gillar verkligen det här jobbet!

Går av klockan två i morgon och tror att jag får ett rätt lugnt jobb pass fram tills dess. För här råder lugn och sådan där skön jullovs slöhet.


Innn jag traskade iväg till jobbet så ringde jag Gislavedshus och frågade om min hyra. Och det visade sig att det blivit fel (phu!) jag har inte alls fått 600kr i hyreshögning utan 60kr. Så nu var det också löst, känns bra.


Nehe nu ska jag jobba vidare =)


Tjingeling

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards