kraken

Alla inlägg under september 2012

Av kraken - 7 september 2012 15:19

Fredag i dag och överallt i reklamer på tex tv (och vid chips hyllan) så deklareras det om fredagsmys helgfilmer på tv och ledighet.
Men det finns ju en rätt stor del av Sveriges befolkning som inte alls är lediga bara för att det är helg.
Sjuksköterskor, läkare, butiksbiträden, vårdare, personliga assistenter, poliser, brandmän etcetera, etcetera och inte minst JAG!

Jag "går på" och börjar jobba om en timme. Vi har uppstart av vår tonårsverksamhet i kväll. Ska bli kul att träffa alla tonåringar igen :) Men innan det bär av ner till kyrkan så ska jag jobba lite extra på Furugården med andra kollegor som inte heller är lediga i helgen.
Och även om jag ser fram emot kvällen och alla fantastiska människor jag kommer träffa så längtar jag ibland efter ett lite mer "vanligt" jobb. Ett där man kanske bara jobbar var tredje eller var fjärde helg och lugnt kan få njuta av sammanhängande ledig lördag-söndag med eftertraktat fredagsmys.

Och en annan sak, när gick det från lördagsgodis till fredagsmys??

Med det här inlägget så vill jag skicka en stor tanke till alla helg jobbare och önska alla er andra en skön helg med fredagsmys och allt!



Av kraken - 4 september 2012 14:45

Nu har jag varit och tränat vattengymnastik för första gången här i Smålandsstenar, gick jätte bra. Men är lite trött nu. Varmt vatten simnig/träning och bastubad gör en lite seg. Så nu håller jag på att laga lite mat alla Svensson stil, fiskpinar, potatis och bea-sås, mums! 

Sedan ska jag ner till expeditionen och jobba lite, renskriva lite papper, skriva ut tonårs-schemat och fixa lite inför scouterna i kväll. 


Tjingeling! 

Av kraken - 2 september 2012 20:05

Har inte gjort många knop i dag. Det har regnat mer eller mindre hela dagen så har inte varit ute och gått som jag tänkt heller. Var nere och handlade innan och blev dyblöt bara av att springa mellan bilen och lägenheten. Så jag gjorde mina övningar och körde sms-tävling med "plankan" med två av mina tonåringar haha.

Det går ut på att man ska ta tiden på hur länge man orkar göra "plankan" sedan smsar man tiden till nästa person som ska försöka slå ens rekord och sedan smsar våra tider till nästa. Vi körde fem vändor och jag klarade som mest 42 sekunder. Världsrekordet ska visst vara 40 min!! Galet. 




    <----- plankan 




Nu i kväll målade jag lite, såhär blev resultatet. 

 

Av kraken - 2 september 2012 11:41

2 september i dag och det är en riktig höst dag. Vaknade halv nio med världens träningsvärk i rumpan och med huvudvärk och ont i halsen, så jag gick upp och tog en alvedon och gick sedan och la mig en timme till

Nu är jag uppstigen, har ätit frukost och ligger i soffan och lyssnar på ljudbok.

Håller på att lyssna på de tre sista böckerna av Viveca Stens kriminalare som utspelar sig i Sandhamn. Tycker det är super bra! Gillar blandningen av att man får följa huvudpersonernas liv och mordgåtornas spänning.

Läste de två första böckerna "I de lugnaste vatten" och "I den innersta kretsen" i bokform i vintras när jag låg inlagd i Örebro. Fick låna dem av min gudmor eftersom jag fick åka upp dit akut och inte hade någonting med mig. 


I övrigt hade egentligen tänkt åka ner till simhallen i dag och simma lie senare. Gick ju så bra i fredas. Men med tanke på mitt halsont det får jag nog hoppa över i dag. Känner jag mig piggare i kväll så får det bli en gå tur istället. 

Av kraken - 1 september 2012 23:24

I dag har det varit Smålandsstenardagarna och Barnfestival. Jag har suttit och målat ansiktsmålningar på barnfestivalen i över 5 timmar, ca 4oo barn. Super kul, men nu är jag trött vill jag lova. 

När Barnfestivalen var över så fortsatte det ner på samhället med trollkarl och band som spelade. Det håller nog på än, men jag gav upp vid tio, då var jag helt slut. Nu har jag duschat och ska strax sova.


         

Av kraken - 1 september 2012 00:19

I dag har jag utöver att jobba och vara i Gnosjö och käka kladdkaka med Lovisa och Charlie varit nere i simhallen och simmat.
1000 m blev det, och jag är sjukt nöjd kan jag lova! Tusen meter på 45 min (med 5 min pous efter hälften) är helt klart godkänt. Speciellt då jag inte kunnat simma ordentligt sedan förra sommaren.
Simmade med min nya vattentäta mp3, funkade så galet bra! Kommer bli fler vändor ner till simhallen helt klart.
Så skönt att äntligen kunna komma igång och röra på sig igen!

Charlie i vagnen :)

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards