kraken

Alla inlägg under juli 2012

Av kraken - 17 juli 2012 23:40

I går var jag och Anna på Gekås, herre min gud vad folk det var!! Helt sjukt, ett tag så stängde de till och med parkeringen för att det var fullt (det var i alla fall vad vi hörde). Som tur var är varuhuset numera så stort att det ändå inte var sådär himla farligt där inne. Även om det var mycket folk så blev jag inte på körd en enda gång, hurra!

Hem kom vi fem timmar senare, jag med två stora kassar. Hälften nyttigheter som schampo, tvättmedel, bakplåts papper, plastpåsar, handkräm och sånt och den andre bestod av lite kläder, underkläder, godis, hårnålar, hårspray och stolsdynor till kära mamma. Blev inte så dyrt som jag trodde heller, tänkte mig att hela kalaset säkert skulle gå på runt 3000kr men hem kom jag "endast" 1800 kr fattigare. Alltid något =)

Av kraken - 15 juli 2012 23:50

Karin räddade min dag i dag. Viste inte vad jag skulle hitta på efter jobbet, hade egentligen planer men de blev ändrade. Så ringde Karin och frågade om vi skulle gå på bio. Klart jag ville! Blev en sväng på ikea och bio, vi såg på Abraham Lincoln - Vampire hunter i 3D (kan bara konstatera att 3D är överskattat) Men filmen var bra och jag hade en toppen bra eftermiddag/kväll. Kom hem med nytt (två nya för att vara exakt) soffbord och två nya fina lådor/boxar att ha till =)

 

       

Av kraken - 14 juli 2012 12:48

Fy vilken tråksommar, bara regn, regn och mera regn. Jag (och typ resten av Sverige) vill ha sol NU. Enda positiva är att jag lika gärna kan jobba. Man längtar ju inte direkt ut. 

Men i går var det i alla fall rätt ok väder, var uppehåll och fint i Halmstad hela eftermiddagen och kvällen. Härligt, man känner direkt att man blir på bättre humör så fort man får lite sol på sig. Var nere och shoppade lite och var på bio med Anna och Hanna. Vi såg på Is age 4, riktigt bra faktiskt =)


Nu vid två i dag ska jag iväg och jobba natten. Jobbar från 14.00 i dag- 13.30 i morgon sedan blir det ev Ullared med en annan Anna. 


Av kraken - 11 juli 2012 21:48

I dag har jag varit på Leos lekland i Växjö med syrran och barnen, var en riktig höjdare! 


Vi avslutade dagen på McDonnalnds och åkte sedan hemåt. När jag kom hem hade jag fått två av mina typ 10 paket (vadå ebay beroende haha) som jag beställt. Halsband, ring och örhänge baland annat.


           


Halsbandet jag fick hem i dag ^^


   

Av kraken - 11 juli 2012 08:45

Rätt kass bild jag vet, tog bilden i går kväll (eller nu i kväll för detta är ju ett sådant där tidsinställt inlägg).

Men nu kan ju ni nyfikna se ungefär hur mina nya brillor ser ut. Tänkte inte att jag skulle vilja ha sådana här bågar från början faktiskt, trodde inte jag passade så bra i dem. Men optikern tyckte de passade mig jätte bra, så de fick bli dem. Ett par inte allt för dyra Rayban och jag är as nöjd. 

  

En trött Nathalie 

 




Av kraken - 10 juli 2012 22:04

I dag har jag jobbat, varit hos optikern och hämtat ut nya brillorna (ingen bild än dock) och varit hos syster och ätit kvällsmat och sett på allsång. Åå jag bara älskar allsång på skansen! Dagens program var toppen! 

Gotte och jag mös i soffan och två minuter efter allsången börjat så somnade han =)


I morgon är jag ledig och ska med syster och barnen till Leos lekland i Växjö och sedan gå en sväng på Sammarkand . Ska bli kul, men nu måste jag nog sova om jag ska orka med morgondagen, sov rätt dåligt på jobbet i natt. 


 

Av kraken - 8 juli 2012 15:03

I går låg jag hemma i stort sett hela dagen och bara slappade. Fikade och umgicks med syster på förmiddagen och kollade på Fringe, plockade lite här hemma och lyssnade på ljudbok resten eftermiddagen/kvällen. Skön dag, planen för i dag ser ungefär lika dan ut. Har legat ute i soffan på ute platsen och käkat sen frukost och lyssnat på ljudbok i två timmar, tvättat och mest bara slappat. 


Jag lyssnar via Storytale och lyssnar just nu på Patrik Sjöbergs bok "Det  du inte såg" jag som är ungefär noll intresserad av sport och friidrott tycker ändå den är riktigt bra. Har lyssnat på ungefär halva boken nu och kan rekommendera den starkt.

Innan dess lyssnade jag på Babbens bok "Jag vägrar dö nyfiken" och innan de Keplers bok "Hypnotiören". Gillar båda, jag som är ju en riktigt sucker för kriminalare tycker Kepler är en bra och intensiv författare som inte låter en bli uttråkad en sekund. Och Babbens bok är både rolig och intressant. 


Ni som lyssnar mycket på ljudböcker, har ni någon annan bok ni rekommenderar? 

Av kraken - 7 juli 2012 18:37

Nu är du en stor kille, tre år! Du kan prata en massa. Du kan prata så man förstår, du kan klä på dig själv (även om det blir lite bakvänt i bland), du kan sparka boll och gå baklänges, du kan uttrycka känslor tydligt, du förstår vad som är ditt och mitt och du kan framför allt en väldigt viktig sak, du kan öppna paket =)

I går fyllde syster sonen Arvid tre år, det firade vi med både kina-mat, paket och tårta. 


       



Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards