kraken

Alla inlägg under januari 2012

Av kraken - 19 januari 2012 20:15

Har suttit och kollat på handboll med Lukas (kollegan och ungdomsledaren i pingst) nu i kväll, jäkla dålig energi i Sveriges spel. Kass att vi förlorade, men vi går ju vidare i alla fall och det är ju bra.


Lukas kom förbi vid två med lite lunch, Lotta (en av tonåringarna) var ockå här. Har sittut och tjötat och skvallrat hela eftermiddagen, gött =) När Lotta gått så pratade vi en del jobb, är i och för sig sjuksriven. Men svårt att bara släppa jobbet helt när man jobbar med ungdomar. Men det var mest roligt snack. Om hur de två nyårsläger vi var på med ungdomarna varit, om lite funderingar och planer kring våren och så. Tyvärr också en del om de faktum att han ska sluta i mars   


Nu sitter jag och slötittar lite på tv och funderar på om jag ska slå på en film eller inte. 


 

Av kraken - 19 januari 2012 09:45

Glömde ju berätta att jag fick jätte fina blommor i går. Från två av kvinnornra jag är tonårs ledare med i församlingen, Camilla och Jeanette. 

Tack!


 

Av kraken - 18 januari 2012 23:04

På tal om fotografering, så har jag beställt hem en massa kort. Tänkte jag skulle passa på att beställa och sätta in alla mina kort från 2011 i ett album. Blev typ 300 bilder inklusive några förstoringar, bland annat ett på systersonen Arvid.


  

  

Av kraken - 18 januari 2012 22:04

Jag och Karin fotograferade oss hos en kompis till mig i somras. Hon har haft bilderna på sin dator sedan dess, vi har glömt det flera gånger båda två. Har bara sett några av de hon la upp på nätet. Men i kväll var hon här och vi såg på film. Hon hade sin dator med sig, så vi förde bara över dem på USB. Roligt att se alla bilder även om den del ärligt talat var ganska många dåliga, "misslyckade" bilder. Mycket blänk i hennes glasögon och så. Men det var roligt och det blev en hel del bra bilder med.

Här kommer ett utplock i tre "kategorier" skulle man väll kunna kalla det =)


Vad tycks?


Ego bilder på mig

     


Bilder på mig och Karin

     


Bilder på mig och min bibel 

     

Av kraken - 18 januari 2012 12:48

Man kanske inte tro att två kryckor är bätter än en då man oftast säger att två är bättre än en, i termen av ju fler desto bättre. Men när det gäller kryckor gäller inte detta!

Visst det är bättre (och ett måste) för mig att gå med två kryckor när jag är ny opererad, men det är definitivt mycket krångligare!

Allt blir lite svårare och lite mer komplicerat med två kryckor. Då har man redan en sak i varje hand. Att bära ett glas från ett ställe till ett annat är en hel vetenskap. Har dock listat ut hur man gör nu, men bräden mig två gånger på teet innan jag fick det till soffan mest för att jag promt ville käka frukost framför tvn och inte i köket haha. 


Borde komma ihåg alla knep nu när jag hoppat på kryckor vid så många tillfällen, men man glömmer snabbt. Och jag har vant mig vid att bara ha en krycka nu, så när ja helt plötsligt ska börja gå ed två igen blir det lite jobbigt och väldigt mycket krångligare och en dag som denna när energinivån ligger på minus så är jag inte alls på humör för att trixa ochkrångla. 


Skulle vattna blommorna innan, började med att hälla ur halva vattenkannan på golvet, då gav jag upp och gick och duschade istället. Nu sitter jag framför tvn och vilar lite. Är ju ett helt projekt att bara klä på sig. 

Men har jag tur så kommer det förbi några tonåringar i kväll som kan hjälpa mig med blommorna =)


Av kraken - 17 januari 2012 15:22

Så nu är jag utskriven från sjukan och hemkommen. Känns skönt att vara hemma. Pappa kom tillbaka i dag och hämta och körde hem mig i dag vid lunch. Nu har jag lagat lite mat och mamma ha kommit hit en sväng. Hjälpte mig att diska och vattna blommor och så. Nu sitter vi i soffan och slappar och tar det lugnt.

Funderar på om jag skulle ta och se en film kanske. Känns som det kommer bli mycket av den varan nu när jag är sjukskriven     


Av kraken - 16 januari 2012 16:30

Ambulansfärden från Örebro till Värnamo sjukhus i lördags gick bra. Jätte rolig ambulans personal som tyckte jag såg hungrig ut och körde in i draiven på McDonalds på vägen hem haha. Så fick ligga där bak och käka hamburgare och dricka coola. Men det var ju trevligt och hm... lite annorlunda haha


Trodde jag skulle få åka hem från sjukan i dag, pappa hade varit och burit ner väskan i bilen och allt när de ärnade sig, sköterskan hade då precis pratat med läkaren och eftersom mitt sår läckt lite ville de ha kvar mig för säkerhets skull så det inte var någon infektion eller så. Så pappa fick snällt bära upp väskan igen och så får vi se i morgon istället. 


 

Av kraken - 13 januari 2012 17:59

Jag har tråkigt, ligger och väntar på att Fia ska skriva klart sin tenta och komma och hälsa på mig.

Smärt nivån är fortfarande rätt hög, så jag har inte så mycket jag kan göra, mest bara ligga och ta det lugnt. Blir rätt trött och luddig i huvudet av allt morfin med. Så bättre att ta det lugnt och vila så jag inte behöver få så mycket.

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards